О Б Я В А

На основание чл.39, ал.2  от Наредба № 3 от 16.10.2000г. за условията и реда за проучване, проектиране , утвърждаване и експлоатация на санитарно-охранителните зони около водоизточниците и съоръженията за питейно-битово водоснабдяване

Уведомяваме

всички физически и юридически лица,

че в Община Габрово е постъпило проектно предложение за:

 „Проект за санитарно-охранителна зона на язовир „Христо Смирненски“ и пет броя речни водохващания на р. Белилска, р. Козята, р. Страшка, р.Бялата и р. Сивек

към обект: ЯЗОВИР „ХРИСТО СМИРНЕНСКИ“

с възложител: Областна администрация Габрово

изпълнител на проекта: „Хидрогеокомплект“ ЕООД,

съгласно договор № ОА-28/17.08.2018г.

През периода от 04.12.2020г до 04.01.2021г. изготвеният проект „Проект за санитарно-охранителна зона на язовир „Христо Смирненски“ е на разположение на заинтересованите лица всеки работен ден в Община Габрово, стая 601 ет.6, от 8.15ч до 17.00ч часа всеки работен ден.

Всички, които желаят да изразят мнения и становища, могат да го направят писмено, като ги входират в Деловодството на Община Габрово.

 

„Изграждане на физкултурен салон към ОУ "Неофит Рилски" гр. Габрово, в УПИ III, кв.188А по плана на гр. Габрово – 45 част“ Решение №ВТ -17- ЕО/2020г. за преценяване на необходимостта от извършване на екологична оценка на “Подробни устройствени планове и технически проект за обект: „Водоснабдяване група села на територията на област Габрово – Думници, Гайтани, Прахали, Гледаци, Мрахори, Чавеи, Пецевци, Златевци, Милковци, Лоза, Петровци, Армените, Здравковец, Влайчовци от вътрешната водоснабдителна мрежа на гр. Габрово”