ОБЯВА ЗА СРЕЩА ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ

“ВЕГМАНН АУТОМОТИВ БЪЛГАРИЯ” ЕООД

Седалище: гр. Габрово, ул. “Батак” № 29;

             На основание чл. 97, ал. 4 във връзка с чл. 81, ал. 1, т. 2 от Закона за опазване на околната среда

УВЕДОМЯВА

всички заинтересовани физически и юридически лица, че е организирана среща за обществено обсъждане на Доклад за оценка на въздействието върху околната среда (ОВОС) с всички приложения към него за инвестиционно предложение:

„Увеличаване на капацитета на цех за производство на различни видове компоненти и части за индустриални батерии (стационарни)“ в поземлен имот с идентификатор № 14218.503.656 по КК и КР на гр. Габрово, общ. Габрово, обл. Габрово“.

            Срещата със засегнатото население ще се проведе както следва:

  • на 16 Юни 2023 година, от 11.00 часа, в Ритуална зала на Общинска администрация Габрово;

Доклада за ОВОС и приложенията към него са на разположение на интересуващите се всеки работен ден от 09.00 часа до 17.30 часа в община Габрово, в РИОСВ Велико Търново и в офиса на Възложителят на адрес: гр. Габрово, ул. “Батак” № 29.

            Писмени становища могат да се предоставят в общинска администрация Габрово на адрес: гр. Габрово 5300, пл. Възраждане 3, в РИОСВ Велико Търново или на срещата за обществено обсъждане.

            За контакти по общественото обсъждане от страна на Възложителя: Симеон Свиленски - телефон: 0883 205221.

Нетехническо резюме

Доклад I

Доклад II

 

„Преустройство на съществуваща сграда „Комплекс за социални грижи“ в „Комплекс за социални услуги за възрастни“ в УПИ V – за здравни и социални дейности от кв. 107 по плана на гр. Габрово – II етап, I част, ПИ 14218.504.349 по КККР на Габрово“ „ОСНОВЕН РЕМОНТ ВОДОПРОВОД И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА УЛИЧНА НАСТИЛКА В С. ДРАГАНОВЦИ“