Приложение

Обявление на Изпълнителна агенция по околна среда (ИАОС)

 

   На основание чл. 122а, ал. 5 от Закона за опазване на околната среда (ЗООС) и чл. 7, ал. 3, ал. 4 и ал. 5 от Наредбата за условията и реда за издаване на комплексни разрешителни е открит обществен достъп до заявлението за издаване на комплексно разрешително на „МАР-КРАФТ“ ООД – птицеферма с. Гръблевци, община Габрово за изграждане и експлоатация на „Инсталация за интензивно отглеждане на птици – подрастващи кокошки носачки“, изпълняваща дейност, съгласно т. 6.6 „а“ от Приложение № 4 към ЗООС – „Инсталации за интензивно отглеждане на птици с над 40 000 места за птици“.

Компетентен орган за вземане на решение по заявлението е изпълнителният директор на ИАОС.

В периода от 21.09.2022 г. до 21.10.2022 г., документацията, съдържаща се в заявлението ще бъде достъпна на интернет страницата на ИАОС и на Община Габрово.

Забележки, разяснения и възражения, в горепосочения срок могат да се подават до изпълнителния директор на ИАОС и/или кмета на Община Габрово, по официален ред, заведени в съответното деловодство.

За допълнителна информация:

Любка Попова – директор на дирекция „Разрешителни режими“, ИАОС, тел.: 02/940-64-80;

Искра Маджарска – главен експерт „Екология“, Община Габрово, тел.: 066/818-437.

 

„Изграждане на физкултурен салон към ОУ "Неофит Рилски" гр. Габрово, в УПИ III, кв.188А по плана на гр. Габрово – 45 част“ „Проектиране на канализация западна зона гр. Габрово - клон Русевци”