О Б Я В А

 

 

На основание чл.4, ал.2  от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда

 

Уведомяваме

 

всички физически и юридически лица, че имаме намерение да реализираме инвестиционен проект за обект:

 

 „Новообразуван имот №17, кадастрален район 514 по плана на новообразуваните имоти на местност „Брусовете І, землище на с.Донино, Община Габрово да се отреди за „жилищно строителство“, във връзка с изграждане на жилищна сграда“.

 

с местонахождение: Новообразуван имот №17, кадастрален район 514 по плана на новообразуваните имоти на местност „Брусовете І”, землище на с.Донино, Община Габрово.

 

с възложител: Мария Росицова Лалева и Мартин Николаев Лалев

 

Уведомление за инвестиционно намерение на Мария Росицова Лалева и Мартин Николаев Лалев е на разположение на заинтересованите лица всеки работен ден в Община Габрово, стая 701 ет.7 от 8,15 до 17 часа.

 

Всички, които желаят да изразят мнения и становища, могат да го направят писмено в РИОСВ гр. В. Търново с адрес: гр. В. Търново ул. „Н. Габровски” №68

 

Заповед за режим на водата в с. Междени и с. Узуните Изясняване на обществен интерес към инвестиционно предложение: "Унищожаване на касетъчни боеприпаси в обособена част от съществуващ цех за демилитаризация на боеприпаси и пиротехнически изделия" на територията на "ЕКСПАЛ БЪЛГАРИЯ" АД - гр.Габрово