#Погрижи се за себе си е името на събитието, на което Младежки център – Габрово кани всички девойки и младежи в събота, 10 юни, от 10.30 до 17.30 часа. Мястото е Домът на хумора и сатирата, а самото събитие е посветено на здравето и красотата. На него младите хора ще могат да се срещнат с лектори, които се грижат за нашата вътрешна и външна красота, да чуят съветите им, да зададат въпросите си и дори да получат персонална помощ.

Програмата започва с д-р Соня Чакалова – гинеколог и д-р Даяна Тошкова - педиатър. Те ще ни разкажат за основните принципи на здравето, защото както знаем - здравето отвътре личи и отвън. С тях ще засегнем и една много важна тема - сексуалният живот – кога и как, методите за предпазване и хигиената.

„Как да се чувстваме добре и да хапваме спокойно“ е темата на Симона Иванова. Тя се занимава с хранене и спорт и помага на хората, без глад и лишения, да постигат резултати и да подобряват своето здраве. 

С козметика Петя Гаджева ще говорим за гладката и сияйна кожа. Тя е професионалист с повече от 7 години опит, има собствено студио и десетки преминати обучения. Ще отговори на въпросите ви за лечение на акне, белези и петна, премахване на татуировки и перманентни вежди.

За тайните и техниките в грима ще разкаже професионалният гримьор Виктория Колева. От нея ще научим стъпките на добрия грим и как да съчетаем и изберем подходящите продукти.

Обръщаме внимание и на ръцете си – как да поддържаме кожата и ноктите. На тези и всички други въпроси за маникюра ще говорим с майстор Христина Илийчева, която има над 10-годишен опит в областта.

“Аз съм силен, здрав, як, стабилен…” – не винаги е лесно като на песен, затова сме поканили персоналния треньор и фитнес инструктор Иван Нечев и консултанта по здравословно хранене Инна Иларионова. Инна е сертифициран консултант за провеждане на Вегатест и ще разкаже повече за индивидуалната хранителна толерантност на всеки  организъм, а Иван е един от най-предпочитаните фитнес треньори в Габрово. Има какво да ги попитаме!

И за финал – малко чисто мъжко време с бръснари Константин Илиев и Денис Алексиев, от които ще разберем модните тенденции във визията на мъжете.

Събитието е безплатно за младежите, но изисква предварителна регистрация, която можете да направите в този линк #ПогрижиСеЗаСебеСи (google.com) . Можете да намерите линка и във фейсбук страницата на Младежки център Габрово, във фейсбук събитието или в официалния сайт на организацията.

Дейностите на Младежки център - Габрово се изпълняват по проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“, финансиран по програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021.

Годишен концерт на камерния хор на габровските момчета
7 юни 2023
Обявление за откриване на процедури за избор на съдебни заседатели за Районен съд Габрово и Окръжен съд Габрово
7 юни 2023