1. Представете се – Ние сме екипът на фирма „МАК ДИ“ - Габрово

2. Получихте отличието „Доброволец на годината – Габрово`21“ като инициатори и организатори на множество доброволчески и благотворителни кампании. Разкажете повече? През годината успяхме да организираме и проведем поредица доброволчески и благотворителни кампании, сред които предоставяне на топъл обяд на бездомни хора, подкрепа на SOS- детско селище в организирането на празник на абитуриент от селището, традиционно осигуряване на куверти на габровски абитуриенти в неравностойно положение за тяхната гала-вечер, целогодишна подкрепа с храна и медикаменти на бездомен мъж, предоставяне на стая за целогодишно пребиваване на майка с увреждания в неравностойно положение, и още много други.

3. Осъществяването на толкова разнородни и доброволчески дейности изисква ресурси – време, труд, усилия, но въпреки това Вие не спирате да работите. Какво Ви мотивира?

Екипът е мотивиран да дарява добрини от усещането за пълноценност и ценните срещи със съмишленици, които прерастват в приятелства.

Терапевтичен център „Свети Илия“ – „Доброволец на годината – Габрово`2021“ Доброволците в МБАЛ „Д-р Тота Венкова” - „Доброволец на годината – Габрово`21“