Рождество Христово е празник, който сплотява, сближава и носи усещане за уют и топлина. Нека заедно превърнем този ден във вълшебство.

Очакваме Ви на 25 декември в 11 часа на ул. „Радецка“ в Габрово, за да се насладим на празничния концерт на оркестър „Габрово“. За доброто настроение на габровци и гостите на града, музикантите са подготвили онези мелодии, заредени с коледен дух и магия, които всички обичаме.

А за всички малки и пораснали деца, Община Габрово е подготвила една незабравима среща. Понеже Коледа е време за истински усмивки и добри дела, за греещи от радост детски очи, за магия и незабравими изживявания, сме сигурни, че вече се досещате кой ще бъде наш гост.

Да! Специален гост на нашия вълшебен, споделен празник ще бъде Дядо Коледа! За щастие той прие нашата покана, въпреки че цял нощ ще обикаля по света, за да зарадва всички с подаръци. Преди да се отдаде на заслужена почивка, Добрият старец ще е в градинката пред Глинените гърнета, за да се убеди, че всички вече сте получили мечтания подарък! Не забравяйте да носите със себе си фотоапарат или пък телефон, за да запечатате този безценен момент и да попълните семейния фотоалбум със снимка с Дядо Коледа!

Габровци разкриват визията си за хумора в нова изложба
22 декември 2023
Работно време на Община Габрово с граждани на 29 декември 2023 г.
22 декември 2023