Младежки център - Габрово кани всички младежи, които имат интереси в областта на предприемачеството и маркетинга, да се включат в тридневен форум „Колаборация за успех“. Събитието е насочено към хора на възраст 18 – 29 години и ще се проведе в Художествена галерия „Христо Цокев“ от 14 до 16 юли.

Форумът е разделен на три модула – „Основи на предприемачеството“, „Основи на маркетинга и рекламата“ и „Работа в екип и емоционална интелигентност“. Водещи са интересни и млади хора, който са хем успешни, хем доста извън кутията, както със своите постижения, така и с подхода си към бизнеса и своята работа. И най-важното – родени са в Габрово или имат мноооого силна габровска връзка!

Програмата стартира с Мирослав Дончев, директор в "iNELS". Фирмата изгражда умни сгради и предлага цялостни решения в автоматизацията на сгради с неограничен мащаб – от къщи и апартаменти до хотелски комплекси, ресторанти, болници и т.н. Неговият модул се нарича „Основи на предприемачеството“ и младежите ще получат информация за това как да проверят дали идеята им за бизнес си я бива и как да разработят първите стъпки към нейното осъществяване.

Вторият ден е поверен в ръцете на две прекрасни усмихнати дами – Василена Георгиева и Валерия Цанкова. Те са основатели на „Вход В“, който, както те го описват, се занимава с две неща: осъществяват наши творчески проекти и задачи и 2. осъществяват техни творчески проекти и задачи. От години се занимават с разнообразни творчески въпроси, дизайн, интериори, изкуство, реклама, инсталации, организации. Валерия и Василена ще въведат участниците в света на маркетинга и рекламата и освен че знаят много и от първа ръка, имат и собствени наложени на пазара продукти. Така че – те са перфектните хора, с поглед и от двете страни на бизнеса, към които да зададете въпроси и получите адекватни и актуални отговори.

Ден трети е под надслов Работа в екип и емоционална интелигентност“. Негов водещ е Пламен Каменов - ръководител на екип в "ANOMALY". Ако разгледате портфолиото на компанията, ще разберете, че там се работи здраво и няма как нещата да станат без екипност, а умението да го изградим и запазим е ключово за успеха на всяко начинание. “ANOMALY” имат страхотно мото, което още повече засилва интереса ни към тяхната работа: „…индивидуални креативни решения, разработени на принципа „неочаквано, но общоприето“.

Броят на участниците в събитието е ограничен, изисква се регистрация, която можете да направите чрез линка: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSde-tVMkCKSqcCeoP-P1Yb9VrWJ5wBbJCBhD-BRJdv-Eo15_Q/viewform Краен срок за записване – 7 юли.

На събитието са поканени участници от всички младежки центрове от Национална мрежа на младежките центрове – Стара Загора, Пловдив, Бургас, Монтана, Враца, Перник и Добрич, а също и Младежки дом - Шумен, Младежки дом – Русе и Младежко пространство – Севлиево.

Дейностите на Младежки център - Габрово се изпълняват по проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“, финансиран по програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021.

Миенето на улиците в Габрово продължава да се извършва по график
26 юни 2023
Музиката на Узана Поляна фест
27 юни 2023