Пригответе се за вечери, изпълнени с много свежи ритми, зареждаща атмосфера и приповдигнато настроение, защото музиката на Узана Поляна фест идва със забележителни музиканти.

Отново две са концертните вечери, чието начало ще бъде поставено в 19:00 часа.

В петък сцената ще бъде открита от свежите ритми на Latino Kopeles, след тях очаквайте рок музика с  Greesh, а финалът на вечерта ще поставят забележителните творци Нина Николина и Калин Вельов.

Лятната съботна вечер ще бъде озвучена от виртуозната акордионстка Вероника Тодорова и оркестър „Дианополис“, следващите на сцената са загадъчните музиканти от НеСтеНиЧували, а веднага след тях очаквайте силното рок присъствие на No More Many More. А финалът на вечерта ще бъде като за начало, защото на сцената ще излязат Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени.

В неделния ден всички гости на Узана Поляна фест ще могат да видят талантливите танцьори от  ДФА „Габровче“, които ще поведат традиционното узанско хоро.

Трите фестивални дни ще бъдат допълнени от преходи в планината, фермерски пазар, арт работилници, зона за духовни практики, младежка зона, детски център и мини футболен турнир.

Резервирайте датите 21, 22 и 23 юли за емоции сред природата.

Очакваме Ви!

Напомняме, че последният автобус по направление "Узана-Габрово" ще изчака края на вечерните концерти.

„Колаборация за успех“ – младежки форум за предприемачество и маркетинг
27 юни 2023
Лятна строителна академия от 7 до 9 юли в Габрово
28 юни 2023