Община Габрово и Сдружение „Екологично развитие на местните общности“ организират на 22 юли (четвъртък) от 17.00 часа в Ритуална зала на Община Габрово публично представяне на проект на Стратегия за развитие на туризма в община Габрово за периода 2021-2027 г. Достъпът ще бъде осигурен от служебния вход (до зала Възраждане) на Общината.

Документът е разработен съгласно изискванията на чл. 11, ал. 1 от Закона за туризма и Закона за Регионалното развитие и като част от Плана за интегрирано развитие на община Габрово.

В срещата ще вземе участие екипът на Сдружение „Екологично развитие на местните общности“, с ръководител на проекта Харалан Александров. Ще бъдат представени и обсъдени резултатите от направения ситуационен анализ на туристическия сектор в община Габрово.

В дискусията са поканени да вземат участие гражданите на община Габрово, общински съветници, представители на средствата за масово осведомяване, представители на туристическия бранш, туристически сдружения, неправителствени организации и други свързани с туристическия сектор бизнеси.

 

Очакваме Ви!

Посланикът на Кралство Нидерландия Беа тен Тъшър гостува в Габово
16 юли 2021
ПРОЕКТ iPLACE С УЕБИНАР НА ТЕМА „ВЪЗРАЖДАНЕ НА ГРАДСКИТЕ ЦЕНТРОВЕ“
19 юли 2021