Една добра инициатива, родена от желанието на младите хора в Интеракт клуб - Габрово да придадат по-чиста визия на района около Летния театър в Габрово, предстои да се случи в утрешния ден.

Почистването започва утре, 3 октомври, в 10:00 часа, а мястото на срещата са стълбите към Летния театър. Добре дошъл е всеки, който иска да се включи и да подкрепи инициативата. Средства за почистване – чували и ръкавици – са осигурени от Община Габрово, а в края на почистването отпадъците ще бъдат своевременно транспортирани от ОП „Благоустрояване“-Габрово.

Повече за инициативата може да прочете в създаденото събитие на FB профила на Интеракт клуб - Габрово.

„Нека Летният театър отново бъде място, което изниква в мислите ни с усмивка“ – това казват организаторите на събитието и споделят, че с тази кампания се надяват да провокират положителната оценка на проекта за ремонт на Летния театър.

Припомняме, че Община Габрово кандидатства с проектно предложение за основен ремонт, доставка на оборудване и обзавеждане за създаване на младежки център на територията на Летния театър. Проектът успешно премина през първи етап на оценка, а сега се очаква окончателното решение за неговото финансиране.

Победителите в конкурсите „<–ПОГЛЕДНИ–>“ и „Стъпвай смело“
1 октомври 2020
Габрово защитава кандидатурата си за „Европейски зелен лист“
2 октомври 2020