През тази 2023 година за 23 път ще има 11.11, 11:11, моментът, в който целият свят е затаил дъх в очакване на мотото за следващия карнавал. Организаторите от карнавалния екип казват, че през последните седмици ситуацията е толкова напечена, че направо пушек им излиза от ушите.

Интересът към новото карнавално време и темата в Габрово рязко нарасна след 2019 година, когато всички установиха, че каквато е темата на габровския карнавал, това ще се случва и по света. Сега всякакви хора от близо и далеч се опитват да се домогнат до така ценната информация по всевъзможен начин. Фактът, че все още нищо не е изтекло в пространството също е доста съмнителен – екипът или е от супер професионалисти, или са ги пратили на почивка някъде на високо, или са ги опиянили с някоя билка, или пък изобщо нищо не знаят, за по-сигурно. Но ние ще се придържаме към първата версия.

И така, за да не се правите на Нострадамус, Абигия Ананд, Лион, Рос, Гал Сасон и да тръгнат различни спекулации по темата, елате в събота 11.11 в 11:11 ч. на оркестрината на ул. „Радецка“, за да научим какво ще се случи през 2024 година.

Превантивно-информационният център по зависимости в Габрово и ОДМВР с поредна съвместна кампания срещу наркотиците
9 ноември 2023
Запазете в календара си 11.11. за нас, за да знаете каква ще е 2024-та
9 ноември 2023