Габрово Game Jam 2024

26 - 28 януари 2024 г.

Габрово, България
Регистрация за участие до 22 януари 2024:  https://forms.gle/PmH99nbSGPAmGuAc7

Габрово се готви за още едно зашеметяващо приключение в света на игрите с шестото издание на Габрово Game Jam 2024! Този хакатон, посветен на компютърните и настолните игри, обединява програмисти, писатели, аниматори и художници от цяла страна в едно вдъхновяващо събитие в Музея на хумора и сатирата. То ще се проведе от 26 до 28 януари 2024, и е част от престижния Global Game Jam (http://globalgamejam.org/).

Присъединете се напълно БЕЗПЛАТНО и направете играта на мечтите си:

Габрово Game Jam ви кани да участвате с предварително формирани отбори или да създадете екипи по време на събитието.

Какво ви очаква:

●       Създайте екип и разработете прототип на своя собствена игра за 48 интензивни часа;

●       Сесии за брейнсторминг с пица;

●       Състезавайте се за вълнуващи награди.

Награди, осигурени от нашият спонсор SYBO, специално за това събитие:

●       1-во място: 4 бр. Механична клавиатура Razer - BlackWidow V3 Tenkeyless, Razer Green;

●       2-ро място: 4 бр. Гейминг слушалки Razer - Blackshark V2 X, черни;

●       3-то място: 4 бр. Гейминг мишка Razer - DeathAdder Essential, оптична, черна.

Оценяването ще става по стандартни критерии, а това което ще търси журито и ще донесе бонус точки на отборите са сюжети и персонажи в игрите, близки до Габрово и габровци – находчиви и пестеливи, предприемчиви, с чувство за хумор, както и присъствието на отличителни символи на града.

Ментори на отборите:

●       Радослав Недялков: Senior Character Artist в SYBO

Радослав Недялков е Senior Character Artist с опит в индустрията на анимационните филми и видеоигрите. Неговата основна задача включва създаването на 3D персонажи и има богат опит в повечето области на компютърната графика. Страстта му се фокусира върху измислянето и развитието на стилове и техники в света на игрите. Стреми се да насърчава и споделя знания и опит с общността на дигиталните артисти и силно подкрепя развитието на нови алтернативи за създаване като open source software.

●       Даниел Ангелов: Quality Assurance Manager в IT компанията FFW

Даниел работи от над 9 години в FFW. Последните 4 години отговаря за развитието на отдела във всички европейски офиси на компанията. За него Global Game Jam е събитието, което събира настоящи и бъдещи IT специалисти и графични дизайнери като им предоставя условия да си изкарат един страхотен уикенд сред невероятни ментори, колеги и приятели.

●       Ралия Георгиева: Project manager в BrainstormYouth

Ралия Георгиева е мултимедиен дизайнер и управител на проекти с опит в сферата на реклама, дизайн и игри. С любопитен характер и страст към технологиите и игрите, Ралия е публикувала няколко иновативни настолни игри. Нейният практичен подход към обучението създава вдъхновяваща среда за развитие. Освен всичко останало Ралия е част от екипа на Музея на хумора и сатирата като експерт Връзки с обществеността с фокус върху развитие на онлайн аудитории.

●       Стефан Стойчев: Senior Software Developer в Lexoro Group

Стефан Стойчев е 32-годишен програмист с над 10 години опит в сферата на информационните технологии. Още от дете е завладян от магията на програмирането и с времето успява да се реализира в сферата на софтуерното инженерство.

Следи внимателно новите технологии и тенденции в областта, като се стреми да бъде в крак с последните постижения.

Извън техническия свят, обича изкуството и често посещава изложби и галерии. Вижда изкуството като вдъхновяващ фактор, който обогатява неговата техническа перспектива и предоставя нови измерения на творческия процес.

●       Цанислав Павловски: Technical Artist в Visteon Corporation

Цанислав Павовски е опитен Technical Artist във Visteon Corp, където успешно съчетава своето образование в графичен дизайн със страстта си към видео игрите. Като страстен поддръжник на open source software, Цанислав пропагандира използването на Blender 3D за създаване на визуално впечатляващи автомобилни интерфейси. Неговите умения не се ограничават само до корпоративната среда, тъй като активно участва в гейм джемове, където вдъхновението от спонтанността и колаборацията се превръщат в иновативни проекти.

Учете се от най-добрите и влезте в света на разработването на игри!
Партньори на събитието:

●       SYBO Games: Датска компания за видеоигри, създатели на Subway Surfers. www.sybogames.com

●       Катедра “Компютърни Системи и Технологии” на Технически университет - Габрово www.tugab.bg/za-nas/fakultet-elektrotehnika-i-elektronika/katedra-kompyutarni-sistemi-i-tehnologii

●       Сиентиа АД

●       ПЕ 3 Графиксофт ООД

Организирано от:

●       Музей на хумора и сатирата

●       Даниел Ангелов


Станете част от вселената на игрите с Габрово Game Jam 2024! Не пропускайте това изключително изживяване. Регистрирайте се до 22 януари 2024! https://forms.gle/PmH99nbSGPAmGuAc7
 

За повече подробности и регистрация, посетете нашия уебсайт или се свържете с нас:

Екипът на Габрово Game Jam 2024
https://humorhouse.bg/

Email: digital@humorhouse.bg

Телефон: +359 87966 6934

 

73 участници в първата енергийна общност в България
15 януари 2024
Кметът на Габрово поздрави столетницата Никула Митева
16 януари 2024