Технически университет – Габрово ще бъде домакин на националния форум „Дни на кариерата – ИТ, комуникации и аутсорсинг“. Събитието ще се състои в четвъртък, 19 октомври 2023 г., от 10:00 до 14:00 часа в сградата на Университетската библиотека.

В четиринадесетото издание на кариерния форум десетки водещи компании ще търсят своите служители и стажанти. Студенти и специалисти, които искат да се развиват в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг индустрията, ще могат да открият ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.

За втора година регистрацията за включване в събитието има опция за директно споделяне на автобиографията с работодатели – максимално лесно и с още по-голям шанс за посетителите да се откроят. Форумът също е доказала се добра възможност за представяне на работодателската марка.

Габрово е сред академичните градове от серията събития през октомври. Изложението ще се проведе също в София, Пловдив и Варна. Организатор е компанията за услуги в областта на човешките ресурси за работодатели и търсещи работа в България JobTiger.

Допълнителна информация за участващите фирми и програмата в Габрово е публикувана в интернет страницата на събитието.

Изложба на победителите в престижен конкурс за типография гостува в ДХС
13 октомври 2023
Габрово и Севлиево кандидатстват с общ проект за електробуси
13 октомври 2023