Младежки център - Габрово ви кани да се присъедините към една нестандартна, приказна, нежна, светеща и предизвикателна работилница по време на събитието „Реките на града – Габрово – Младежки случки срещу течението“.

Тя ще се проведе на 25, 26 и 27 август край река Янтра, близо до Дома на хумора и сатирата, а ментор на работилницата ще бъде Николай Табаков.

Познаваме го като член на бандата „Блус трафик“, като създател и творец в уникалния бранд за ръчно изработени лампи от метал и хартия „Лампите на Николай Табаков“ и като безкрайно интересен човек, с когото можеш да си говориш с часове.

Ще правим гигантски… лампи. Фигури, статуи, приказни същества – не сме сигурни как да ги наречем, защото сякаш идват от наистина непознат свят. Три. Надяваме се трите дни на фестивала да ни стигнат, а прекрасните творения ще „запалим“ в последната вечер на събитието. Чудесен негов завършек!

След фестивала трите произведения на изкуството ще запазим, за да красят новия младежки център – в обновената сграда на летния театър.

За участие каним сериозни сръчни млади хора от 15 до 29 години. Участието е безплатно, но се изисква задължително предварителна регистрация и готовност да се отдели време и усилия за участие в работилницата. Можете да се запишете на електронен адрес yc@gabrovo.bg .

Могат да участват до 10 души, така че побързайте да запазите своето място.

Очаква ви едно невероятно приключение, а след няколко месеца, идвайки в младежкия център, ще можете да кажете гордо – „Ето това съм го правил аз!“.

Чакаме ви, сръчни ръце!

Пишете ни! yc@gаbrovo.bg

Дейностите на Младежки център - Габрово се изпълняват по проект № BGLD-2.001-0009 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“, финансиран по програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", финансиран от ФМ на ЕИП 2014-2021.

Призоваваме за повишено внимание във връзка със зачестилите случаи на телефонни измами
3 август 2023
Заповядайте на Зумба фитнес маратон „Габрово се смее, зумба да живее!“ на 12 август
4 август 2023