Мини футболен турнир ще постави спортен акцент в програмата на УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ и тази година. Футболният турнир се организира от Община Габрово, а официален партньор е специализираната компания за селектирано пиво БИНДИНГ БЪЛГАРИЯ, които осигуряват и наградите за най-добрите.

Във футболния турнир могат да участват до 16 отбора, а специалното еко предизвикателство към всички тях е да представят своето екологично послание. Формата на посланието е свободна – текст, картина, стихотворение, артистична проява, отличителен знак, специално мото или всичко, което е в унисон със „зелените“ идеи. ЕКО посланията на отборите ще бъдат представяни преди срещите.

Броят на участниците в един отбор е 5+1, а времетраенето на срещите – 2х10 мин. Такса за участие няма.

Срещите ще се играят в два дни – петък (21 юли) след 18:00 часа и в събота (22 юли) през целия ден. В случай че отборите са по-малко срещите ще се играят само в съботния ден.

Окончателната програма за футболните срещи ще бъде публикувана до 3 дни след приключване на записването на отборите. Наградата за победителите е селектирана бира от подбраното пиво на БИНДИНГ БЪЛГАРИЯ.

За да се запишете за участие, е необходимо да изпратите на e-mail: uzanafest@gabrovo.bg следната информация: име на отбора, списък на участниците и телефон за контакт.

Срокът за записване е до 14 юли, включително.

С пълните правила на мини футболния турнир може да се запознаете в РЕГЛАМЕНТА.

Подробна информация за екологичния фестивал УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ следете на сайта https://uzanafest.gabrovo.bg/.

Ценно издание на повече от 150 години получи Националният музей на образованието
12 юли 2023
Отбелязваме 186 години от рождението на Апостола
17 юли 2023