От 10 до 18 часа в карнавалния ден за участие ще е отворена нашата игра “Roadgames” – “Габрово – Добре дошли и отишли!” Трябват ви смартфон с мобилен интернет, GPS и заредена батерия, съобразителен ум, бързина и физическо присъствие в Габрово.

Как се играе?

“Roadgames” е отборна игра по ориентиране, която ви предизвиква да откривате нови места, решавате загадки и търсите съкровища, докато събирате точки на различни локации и опознавате Габрово, неговите история, хора и хумор. Трябва да отговорите на въпросите, които ви задава приложението и да изпълните предизвикателствата, които то ще ви отправи. Играе се индивидуално или отборно – с до 4 участници в отбор.

Стъпка по стъпка:

1. Запишете се за участие чрез нашия формуляр и получете код за достъп https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdXjgbsUkmXth…/viewform

2. Свалете си безплатното приложение “Roadgames” от www.roadgames.com/en/download или като сканирате QR кода.

3. Запознайте се с правилата на играта и видовете загадки.

4. Въведете получения от нас код в полето Въведете код (Enter code) в горния десен ъгъл на приложението.

След като сте инсталирали приложението, въвели кода, избрали най-чудното име на отбора си и сте се приготвили с удобни обувки – в 10.00 часа на 20 май, събота, ние ще активираме играта. Имате време до 18 часа да я завършите. Играете и за бързина, и за верни отговори, като системата отчита времето на отбора – личен старт и финал – и го съпоставя с резултатите на останалите отбори.

Наградите са за първите 5 финалисти – ваучери за различни магазини в Габрово и страната – за техника, книги, сладкарница, ресторант.

ПРЕДКАРНАВАЛНО В МУЗЕЯ НА ХУМОРА И САТИРАТА
17 май 2023
Изложба на скъпоценни камъни показват в музей „Боженци“
17 май 2023