Краят на ваканцията може да се приеме една идея по-леко, ако се ознаменува с парти. Това е изпитан закон за ваканциите, който важи от стари времена.

Затова Младежки център Габрово кани всички, били във ваканция, на Здравеняшко парти в петък вечер. Мястото е площад „Възраждане“, а името на събитието идва от датата 7 април – Световен ден на здравето, който отбелязваме днес.

За да сме съвсем в темата, ще започнем в 18 часа в Градинката с мечето с Гала Чалъкова. Тя ще ни покаже как се приготвят смутита и ще ни разкаже малко за диетите и крайностите – заслужава ли си изобщо и какъв е начинът да бъдем здрави, да изглеждаме и да се чувстваме добре. Ще ни покаже малко упражнения със собствено тегло и как се прави великият „клек“. Ще има и награди, но това е тайна.

В 19.15 се местим малко и вече сме на площад „Възраждане“, където ни очакват талантливите изпълнители от група Upstream voices. Ще обявим победителите от играта Game of phones и след тях ще видим светлинното шоу на „Артистика“.

В 20.30 ще пуснем хартиени фенери /носете си/. Да, уведомили сме пожарната и се надяваме да си направим чудно небе над площада – пълно със светулки, звезди, светлинки с желания… както си го наречем.

За финал – DJ Шугър.

После сън и на другия ден, заредени с нова чиа и спирулина енергия /баба ти все със спирулина си е правила смутита/, сядаме да напишем всички онези домашни, за които трябваше да използваме цялата ваканция!

Да се присъедините към събитието ни във фейсбук - може ТУК

Подкрепете фейсбук страницата ни като я харесате и споделите

 https://www.facebook.com/YouthCenterGabrovo

Потърсете ни и в Инстаграм  - youthcentergabrovo

Очаквайте Tik Tok канала и интернет сайта ни съвсем скоро. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Проект № BGLD-2.001-0009-С01 „Възможност за изява на младите хора – създаване на младежки център в Габрово“ на Община Габрово се финансира по Програма "Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи", Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2020 г.

„Дни на кариерата“ на 12 април в ТУ – Габрово
6 април 2022
Христо Мутафчиев обяви две специални награди на „Соло акт“ фест
7 април 2022