Технически университет – Габрово ще бъде домакин на националния форум „Дни на кариерата“. Събитието ще се състои на 12 април 2022 г. от 10:00 до 14:00 часа в сградата на Университетската библиотека.

21-ото издание на най-голямото кариерно изложение в България ще даде възможност за пряк контакт между представителите на бизнеса и търсещите работа. Основната цел е работодателите да се срещнат със своите потенциални стажанти и служители, а студентите и младите специалисти да открият оферти за професионална реализация.

До момента 23 компании от различни сфери на икономиката са заявили участието си във форума. Според статистиката от „Национални дни на кариерата“ е започнал професионалният път на над 48 000 човека. Сред предимствата на тези срещи е, че помагат за изграждане на поведение по време на интервю и дават възможност за запознаване с реалните знания и умения, които пазарът търси.

В рамките на събитието в Габрово ще има и ден на отворените врати в Технологичния парк на Техническия университет. Присъстващите ще могат да се запознаят с лабораториите и с възможностите за реализиране на изследвания и приложни разработки за бизнеса.

Пролетното издание на изложението ще се проведе също в София, Пловдив, Варна и Русе. Организатор е компанията за комплексни услуги в областта на човешките ресурси за работодатели и търсещи работа в България „ДжобТайгър“.

Вече две вендинг машини за отпадъци в Габрово
6 април 2022
Елате на Здравеняшко парти в петък
7 април 2022