Община Габрово вече има нов инструмент за връзка с гражданите – мобилно приложение, наречено Komitet.bg, насочено към колективно развиване на добри градски идеи. Приложението можете да изтеглите за вашите мобилни телефони от Google play и App store. Веднага след като се регистрирате вие ставате участници в публичната платформа за създаване и обсъждане на идеи, дискутиране на различни обществени обсъждания, сформиране на граждански инициативи в полза на града.

Важни в платформата сте вие – гражданите и всяка ваша публикация, коментар или мнение ще бъде разгледано от експертите на Община Габрово! Добрите идеи и инициативи се раждат в диалог и партньорство и именно това е целта на новото мобилно приложение Komitet.bg. Чрез него се улеснява връзката между гражданите и общината.

Приложението се фокусира върху три направления: идеи за развитието на Габрово, публични обсъждания по важни за града теми, каузи, в които всеки един може да се включи със свой собствен принос. Участвайте в платформата за добри градски идеи Komitet.bg и станете част от промяната!

Проектът за мобилното приложение се реализира и финансира, в резултат на Gabrovo Innovation Camp - събитието за насърчаване на иновациите и предприемачеството, което вече пета година организира Областен информационен център - Габрово, съвместно с Община Габрово.

Вижте видеото с повече подробности как да се регистрирате и използвате Komitet.bg

Представяне на книгата „Излекувай се със смях!“ на проф. Димитър Димитров (1952 - 2020)
15 юни 2021
Успешно приключи първата пилотна година по превантивна програма „Кодово име Живот“
16 юни 2021