Слънцето изгря в детските лица по време на празника „Порастваме заедно“ в чест на Международния ден на детето. Вчера пред спортна зала „Орловец“ над 100 малчугани и техните родители се забавляваха в различни игри, организирани от екипа на Комплекса за социално-здравни услуги за деца и семейства в Габрово.

С много емоции и вълнение малки и големи преминаха през предизвикателствата, в които трябваше да покажат умения в каране на летни ски, да прокарат топче в макет на лабиринт, да „нахранят“ човече от картон и други весели занимания. Родителите на децата до 3-годишна възраст изработваха образователна игра от специално приготвени материали.

За своето усърдие и активност участниците в празника бяха изненадани с подаръци и награди от Община Габрово. Екипът на Комплекс за социално-здравни услуги за деца и семейства благодари за споделените емоции и пожелава на най-малките жители на града ни незабравимо лято с повече слънце, смях и весели игри!

„Комплекс за социално-здравни услуги за деца и семейства“ е проект на Община Габрово, финансиран чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014 – 2020 г. по процедура „Услуги за ранно детско развитие“, приоритетна ос 2 „Намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване“.

Галерия със снимки

Габрово посреща 16 отбора от България в състезание по безопасност на движението
4 юни 2021
Ден на околната среда! Да подкрепим природата
5 юни 2021