ЕSRI – България  Ви кани да вземете участие в националния конкурс “Любими места на картата на България”, който обединява ГИС технологиите и фотографията, с мисията да покаже красива България на интерактивна карта.

Целта на конкурса е да предостави възможност на всеки желаещ да покаже и популяризира любимите си места в България, като сподели свои авторски снимки, свързани с различи забележителности в страната: културни паметници или събития, природни феномени, археологически обекти, исторически места, музейни ценности или просто места, които харесвате и обичате.

Конкурсът предоставя безплатна възможност на общините да популяризират своята туристическа дейност и забележителности пред широка аудитория.

На финала с всички фотографии ще бъде създадена интерактивна ГИС карта с най-любимите и впечатляващи кътчета на страната. Карта, която ще позволи на всеки желаещ само с няколко клика да разгледа виртуално красива България, заснета през обективите на голямата палитра от участници в конкурса.

  • Краен срок:4 декември 2020г.
  • Награди: Авторите на три от всички фотографии ще спечелят ваучери за фото курс от Фотопавилион. Големият победител печели и ваучер на стойност 300 лв. от Фотопавилион.

Конкурсът се организира в партньорство с National Geographic България и Фотопавилион.

С пълните условия може да се запознаете на страницата на конкурса: https://bit.ly/2Jc85BO