Въпреки че тази година "Приеми ме на село" нама да се реализира, защото мислим за възрастните хора, които освен богатство, са и вече наши приятели и семейство,  ние ви обещахме, че ще публикуваме най-интересното, вълнуващо и полезно от 7-годишната история на инициативата. Защото след срещите на внучетата „назаем“ и  бабите и дядовци „под наем“, събрахме много ценни материали, които трябва да бъдат споделени. Това е и най-важната мисия на „Приеми ме на село“ – децата и младежите да опознаят, съхранят и популяризират богатото културно наследство, запазено в нашите села и предавано от поколение на поколение.

Много кулинарни рецепти, бабини илачи и още интересни материали може да прочетете на нашата Фейсбук страница https://www.facebook.com/Priemimenaselo/.

А за да научите повече за инициативата „Приеми ме на село“, а не толкова, за да проверим вашите знания, сме ви подготвили една викторина. Ако се затруднявате с някой въпрос, част от верните отговори може да намерите на сайта ни https://www.priemimenaselo.eu/.

Викторината ще откриете ТУК

Тя ще бъде активна до 31.07.2020 г. Десетте участници, дали най-голям брой верни отговори, ще получат награда – ръчно изработена дървена дъска за рязане, или както я наричат габровските баби - танур. Разбира се - с логото на „Приеми ме на село“!

Хайде да ви видим!

Обновена е ул. „Райко Даскалов“, след подмяна на водопровода
16 юли 2020
Еднократна помощ от 250 лв. могат да получат семейства на бъдещи осмокласници
16 юли 2020