Музеят на хумора и сатирата представя новия проект на младата актриса и певица Иванка Шекерова, вдъхновен от Елин Рахнев - „Никой не е пълно 6“. Комедийният моноспектакъл ще се състои тази вечер, 30 ноември, от 19.00 часа в Залата на жирафите.

По комичен и едновременно с това драматичен начин се разказва историята на младата учителка от Копривщица Райна Апостолова–Побойникова. Героинята на Иванка Шекерова е родена във втората къща до първата пушка и е патриот до мозъка на костите си. Отива в големия град да учи на родолюбие.  В срещите си с мъже „тя винаги води любовни битки и винаги ги печели, жена на честта, супер герой, за нея никой мъж не е пълно 6 и никога няма да бъде“, разказва актрисата в интервю. Цялата история е за трепетите на сърцето и за кипването на барута – запазени марки на българския модел.

След софийската премиера на „Никой не е пълно 6“, Иванка Шекерова е обявена за „новата Стоянка Мутафова“. На 30 ноември габровци ще имат възможността да се посмеят и поставят оценка на обещаващата млада актриса.

Билети се продават на касата на музея и на касите на „Изи пей“. В цената на билета от 9 лева е включена и чаша вино.

 

Помещението за бездомни хора вече работи
30 ноември 2018
Учредяването на Фондация „Узана“ вече е факт!
30 ноември 2018