Творческо и образователно ателие „Имате поща”, посветено на пощенските картички, организира Музеят на хумора и сатирата. Събитието е по повод последните две изложби в музея „Поздрави от... Италия и България” и „Айляк карикатура“ и ще се проведе в събота и неделя, 17 и 18 ноември, от 11.00 до 12.30 часа.

Участниците ще имат възможност да разгледат най-новите изложби и чрез групови игри да научат повече за най-масовото средство за комуникация през XX век.

Кога се появяват картичките? Какво най-често е изобразено на тях? Каква е ролята им днес? Отговори на всички тези въпроси ще получите в ателието „Имате поща“. В творческата част ще бъдат изработвани уникални картички по нестандартен и шеговит модел, предлаган единствено в Музея на хумора и сатирата.

Ателиетата ще се проведат при минимум 5 записани участници за всеки от дните. Записването е до 16 ноември, петък, на: 0878 458 430 или priateli@humorhouse.bg. Събитието е подходящо за деца от 6  до 12 години, както и за семейства. За участие се заплаща такса от 5.00 лв., а притежателите на карта „Приятели на хумора” ползват 20 % отстъпка от таксата.

В Музея се предлагат членски карти „Приятели на Хумора”, с които в рамките на една календарна година можете да посещавате изложби в музея безплатно, без ограничение на посещенията. За определени събития и всички образователни програми получавате 20% отстъпка от цената на билета. Картите са четири вида: младежка, индивидуална, семейна и сребърна.

Притежателите на картите имат възможност да се абонират за месечен бюлетин с програмата на музея и имат привилегията да участват в специално организирани за тях събития.

 

Кметът на Габрово се среща с вицепрезидента на КНСБ
12 ноември 2018
Филмов фестивал Кинотека в Габрово, Панорама на съвременното полско игрално кино
13 ноември 2018