Бюрото на Европейския парламент в България организира младежки дебат в Габрово на тема „Накъде отива Европа?“. Партньори на събитието са Община Габрово и Областен информационен център – Габрово.

Младежкият дебат ще се проведе в петък, 16 ноември 2018 г., от 13.00 до 14.30 ч. в Ритуалната зала в сградата на общинската администрация - пл. „Възраждане”, № 3.

В него ще участват членовете на Европейския парламент Асим Адемов (ЕНП) и Петър Курумбашев (С&Д), както и гл. ас. д-р Ралица Ковачева от Факултета по журналистика и масова комуникация на  Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Модератор на дебата ще бъде Теодор Стойчев, ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България.

Целта на младежкия дебат е да бъдат дискутирани предизвикателствата пред ЕС в средносрочен план като Брекзит, приоритетите в следващия европейски бюджет, младежката заетост, дезинформацията, предстоящите избори за Европейски парламент и други актуални теми от европейския дневен ред.

Ако искате да чуят гласа Ви, мнението Ви като млади хора да достигне и повлияе на повече хора в обединена Европа, ако имате въпроси към българските членове на Европейския парламент, не пропускайте възможността да участвате в младежкия дебат „Накъде отива Европа?“.

Поканата да регистрирате своето участие е отворена до 12.00 часа на 15 ноември 2018 г.

Програма на младежкия дебат в Габрово.

Мими Николова гост-солист на „Съботните евъргрийни“
7 ноември 2018
Нова площадка за игра и спорт в кв. Бичкиня
8 ноември 2018