На 30 декември каним габровци и гостите на града предновогодишно да загреят с качествен рок и наелектризиращо денс парти. От 19.00 ч. площад „Възраждане“ ще огласи феноменалният вокалист - Славин Славчев, победител в третия сезон на X Factor. Заедно с групата си Еридан те ще взривят площада с изпълнения на популярни парчета на Bon Jovi, AC/DC, Whitesnake, Deep Purple, Black Sabbath,  Rainbow и др., както и тяхна авторска музика.

След разтърсващия рок саунд в 20.20 ч. небето над Габрово ще засияе в пиротехнически илюминации, а от 20.30 ч. партито ще омекоти тона, преминавайки от твърда жица към поп-денс вълна с DJ Фабрицио Паризи.

Облечете се топло, доведете приятелите си - да се забавляваме и заредим с положителни емоции пред прага на Новата 2018 година! 

 

Фабрицио Паризи е многостранна музикална личност (DJ, пианист, барабанист, композитор) с над 3500 участия като DJ и музикант.

Роден в Базел (Швейцария), в семейството на известен италиански музикален мениджър, Фабрицио Паризи се среща с музиката на 5-годишна възраст, когато получава покана за участие в известния италиански детски хор „Antoniano“(„Златната Монета“). Една година по-късно започва да свири на пиано. На 10 години (посъветван от известния пианист и диригент Fausto Di Cesare) влиза в Музикално училище „Проф. В. Стоянов”, град Русе.

На 13-годишна възраст е финалист в престижния интернационален конкурс за пианисти  Città di Senigallia“ град Сенигалиа – Италия. Няколко години по-късно започва да свири на барабани, които стават основния му инструмент. 14-годишен композира заедно с първата си Рок-група музиката за пантомимно-театрален спектакъл.

На 22-годишна възраст решава да прави диджей кариера, използвайки грамофона като реален музикален инструмент.

През 1996 г. печели „DMC Contest-Bulgaria“ и участва в множество конкурси, като винаги е на едно от първите места. През 2000 година е рекламно лице на немската фирма за ръчно изработени барабани BD-Drums. 2002 година се завръща в Италия и започва работа по дебютния албум на римския рапър Rueka и проекта Rapporto, като записите се осъществяват в римското звукозаписно студио „Adelante“. Година по-късно се връща временно към барабаните, свирейки с групата „GoldenCage“-Venezia с над 500 концерта в Италия. Създател е на групата „ViVa“, в която пише музиката и текстовете на песните. Песента му „Lettera Daddio“ печели международния интернет конкурс  Emergent Music Contest 2010″.

През 2011 година записва барабаните за дебютния албум на групата „GloryHole Murder“ -Venezia (Italy). Същата година претърпява тежка катастрофа с мотор и е принуден да напусне групата.

Към края на 2012 година Фабрицио става барабанист на Азърбейджанската поп звезда AMAL, с който взима участие в над 300 концерта.

През 2016 година Fabrizio Parisi е отново в България и е част от проекта Dance Machine, заедно с Диджейте Ради, Simon, Kikko, MixiMike. През 2017 стартира и собствения му Dj проект „Fabrizio Parisis ItalianJob“ в София, с продуцент Господин Господинов-Гепи (Stain Studio, Geppy Productions).

В началото на лятото на 2017 излезе сингълът му с певеца Steven Achikor. С Гергана Димитрова - Белонога („Мистерията на българските гласове“ и „Ева квартет“) реализират етно-хаус проект Sunbeams. Комбинацията от мистични фолклорни мотиви и летни бийтове направи своята премиера на 1 ноември.

 

https://www.youtube.com/watch?v=oFKsKaLqKEk

https://www.youtube.com/watch?v=3C7L15nRYsA