Президентът на републиката призовава всички българи да се включат активно в привличането на бежанци, които да се заселят в България, за да изпълним квотата и да усвоим жизненоважни пари по еврофондовете. Всички българи – мъже, майки, ловци, пенсионери, артисти започват активна пропаганда към бежанците, подминаващи България. Междувременно чакали емигрират към Западна Европа, български емигрант сее репички в Германия и мечтае да се включи в първата мисия до Марс, еколожка изследва популацията на агресивни привнесени видове калинки и кактуси, които превземат територии, застрашавайки наши родни видове. Националисти решават да превземат Плиска, докато сигнал за бомбен атентат всява паника в центъра на София.

Екипът забърква всичко това в апетитен, дъхав тюрлю гювеч, подправяйки го с родна чубрица и  поднасяйки го с щедри щипки родолюбие и лека предупредителна усмивка.

С участието на Здрава Каменова, Ева Данаилова, Ива Тодорова, Александър Митрев, Петко Каменов, Тони Карабашев, Владимир Димитров.

Tрейлър: https://drive.google.com/open?id=0Bz5K0kzujCcuaFFXUTd1LUhaVVk, https://vimeo.com/201018497

17 октомври 2017 г. (вторник)

                   19:30 ч., зала 8 („Грехът“) 

   Музей „Дом на хумора и сатирата“

                    75 минути без пауза

Вход:10 лв.

 

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ
9 октомври 2017
Здравни специалисти от Габрово ще черпят опит от норвежки колеги
10 октомври 2017