В края на месец август виртуозите на цигулката, баща и син Минчеви, ще изнесат концерт в родно Габрово. Льоклер, Моцарт, Шпор и Хендел, цигулка и виола, баща и син, учител и ученик, или Габрово и големите габровци! Всичко това в един концерт, последван от откровен разказ от първо лице. Среща, която обещава много! На 30 август, от 19.00 часа, в зала „Възраждане“. В деня на концерта билети ще се продават от 9.30 до 13.30 ч. и от 15.00 до 19.00 ч. на касата в зала "Възраждане".

Каним всички, които пазят мили спомени, снимки, впечатления от приятелски срещи, квартални легенди или ученически закачки да ги споделят с нас. Поровете в ума си или в старите кутии, прибрани в чекмеджето, за да извадите от там всичко, което Минчо Минчев и неговият син – Николай, биха се зарадвали да видят и чуят. Сантименталността никога не е излизала от мода, а искреността винаги е за предпочитане.

За да направим заедно срещата с Фамилия Минчеви наистина незабравима, изпратете на адрес: kultura@gabrovo.bg, или на място в Община Габрово /отдел „Култура и туризъм“, тел 818309/, вашите снимки и спомени, свързани със семейството.

Оставаме в очакване на първите си съорганизатори!

Програмата на концерта на Фамилия Минчеви може да разгледате тук.