До 5-ти юни продължава приемането на Заявления за участие в инициативата на Община Габрово „Приеми ме на село”.

„Приеми ме на село” се реализира за трета поредна година, като през 2015 г.  за първи път, освен младежи от 15 до 29 г., като „внучета назаем” в „Приеми ме на село” – Джуниър, ще могат да се включат и деца на възраст 9-14 години.

За селата Новаковци, Стоевци, Харачери и Съботковци могат да подават Заявления за участие млади хора от цялата страна.

За селата Поповци и Донино могат да подават Заявления за участие само деца от Габрово. Крайният срок за подаване на Заявленията за участие е 5 юни /петък/ 2015 г. Те могат да бъдат изпращани на ел. поща: osnv@gabrovo.bg или priemimenaselo@abv.bg, както и на място: гр. Габрово, пл. «Възраждане» 3, вход на гърба на зала «Възраждане».

„Приеми ме на село” е една от най-интересните и популярни инициативи на Община Габрово, правена някога. Не случайно към нея проявиха интерес всички национални медии и различни НПО-та, социални мрежи, интернет общества. Пътят, който извървя мечтата за България на габровката Вероника Йосифова беляза живота на десетки младежи от цялата страна. Инициативата се разрасна, изградена бе мрежа от приемни села в България.

Третото издание на „Приеми ме на село” предстои. Ако желаете и Вие да сте част от приказка, разгледайте условията за участие, не се колебайте дълго и подайте заявление. Очакваме Ви!

Още информация, най-любопитните факти за „Приеми ме на село и  много снимки, разгледайте тук - https://www.facebook.com/Priemimenaselo?ref=ts&fref=ts

 

 

Габровската библиотека се присъединява към инициативата "Чети с мен"
4 юни 2015
Десет са сключените до момента договори по „Национална програма енергийна ефективност“ в Габрово
4 юни 2015