Започва приемането на Заявления за участие в инициативата на Община Габрово „Приеми ме на село”.

„Приеми ме на село” се реализира за трета поредна година, като през 2015 г.  за първи път, освен младежи от 15 до 29 г., като „внучета назаем” в „Приеми ме на село” – Джуниър, ще могат да се включат и деца на възраст 9-14 години.

За селата Новаковци, Стоевци, Харачери и Съботковци могат да подават Заявления за участие млади хора от цялата страна. Всички подробности относно инициативата „Приеми ме на село”, периода на провеждане, начина на кандидатстване и условията за участие са поместени в пакета документи, които могат да бъдат изтеглени и попълнени ТУК.

За селата Поповци и Донино могат да подават Заявления за участие само деца от Габрово. Всички подробности относно начина на кандидатстване и условията за участие са поместени в пакета документи, които могат да бъдат изтеглени и попълнени ТУК.

Крайният срок за подаване на Заявленията за участие е 5 юни /петък/ 2015 г. Те могат да бъдат изпращани на ел. поща: osnv@gabrovo.bg или priemimenaselo@abv.bg, както и намясто: гр. Габрово, пл. «Възраждане» 3, вход на гърба на зала «Възраждане».

Шестнадесетият Благолаж стана част от оптимистичната ни история
19 май 2015
Танцов концерт „ЖАРАВА”
19 май 2015