Клипът „Щастливо Габрово“ достигна зрители на шест континента. 9081 са гледанията в YouTube на най-щастливия клип за Габрово – само 18 дни след онлайн премиерата му, превръщайки се в един от най-гледаните клипове за нашия град. Може да видите клипа на следния линк: https://www.youtube.com/watch?v=RIrRv--zFwc

Сред европейските страни, в които клипът има най-голямо разпространение, освен България, са Великобритания, Германия, Испания, Гърция, Франция, Италия и др. В Северна Америка „Щастливо Габрово“ е гледано най-много в САЩ, Мексико и Канада. Висока гледаемост клипът е постигнал и в Австралия и Нова Зеландия. Бразилия води по гледания в Южна Америка, но сред другите страни на континента се нареждат също така Аржентина, Перу, Чили и др. „Щастливо Габрово“ е достигнало и до най-отдалечената от нас държава на африканския континент – Южна Африка. В Азия „Щастливо Габрово“ е гледано в страната на изгряващото слънце Япония, както и в Сингапур, Южна Корея и др.

Най-висок трафик от външни интернет страници е дошъл от социалната мрежа Facebook и информационния сайт Габрово Daily.

Клипът „Щастливо Габрово“ беше създаден по проект на сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово“ с подкрепата на Програма „Култура“ на Община Габрово 2014 Партньори в популяризирането на проекта бяха информационният сайт www.gabrovodaily.info и Онлайн енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, създадена също по местната програма „Култура“ през 2013 г.

В снимките на клипа се включиха близо 20 художествени, танцови, театрални формации и спортни клубове от Габрово, а екипът засне над 4 часа кадри. Режисьор на клипа е Симеон Сокеров, оператор Емилиян Атанасов, асистент-режисьор Радослав Камбуров.

6 предложения за инициатива на млад предприемач по програмата Start Up са допуснати до разработване на бизнес план
1 декември 2014
Интерактивният музей на индустрията очаква Вашата подкрепа
1 декември 2014