За четвърта поредна година малки и големи любители на колоезденето ще имат възможност да се включат в традиционния велопоход „С колело за добро“.

Събитието се осъществява от ОбСНВ и Превантивно-информационен център по зависимости към Община Габрово, в партньорство с ОДМВР-Габрово и колоездачен клуб „Янтра-Исполин“, и е по повод Международния ден за борба с наркоманиите и наркотрафика.

Стартът ще бъде даден на 23 юни (неделя), в 11.00 ч., на пл. „Възраждане“, като трасето включва: ул. „Скобелевска“ - ул. „Брянска“ - ул. „Хр. Смирненски“ - десен завой по ул. „Орловска“ - десен завой по ул. „Доктор Никола Василиади“ – ляв завой при Музей „Дом на хумора и сатирата“ по ул. „Брянска“ - ул. „Скобелевска“  - с финал: площад “Възраждане”.

Желаещите да се включат в инициативата могат да се регистрират тук. Предварителната регистрацията дава възможност на участниците да спечелят награди. Те ще бъдат раздавани на шатрата, разположена на площад "Възраждане", по време на събитието.

Петнадесет от участниците с най-голям късмет ще получат специални награди от традиционната томбола след края на велопохода.

Очакваме ви!

 

 

 

Красива история за неосъществената любов разказва пред габровска публика Шанхайската кунцю оперна трупа
19 юни 2024
400 лекоатлети пристигат в Габрово този уикенд, световната шампионка за девойки Александра Начева е сред тях
19 юни 2024