Тази събота, 27-ми Април от 17:00 Янтра ще приеме състава на Спартак Плевен в двубой от 30 - тия кръг на първенството във Втора професионална лига.

Региоиналното дерби на кръга е на стадион „Христо Ботев“ в Габрово и момчетата на Велислав Вуцов отново ще имат нужда от силна подкрепа на спортната габровска общественост. Янтра се намира на 6-та позиция във временното класиране с актив от 43 точки, а Спартак е на 7-то място с 41 пункта.

Предвид очакваната гостуваща агитка горният южен вход на стадион „Христо Ботев“ - разположен на ул. "Баба Зара" и ул. "Митко Паузов" ще бъде отворен за привържениците на Спартак. Традиционният северен вход (откъм стълбите) ще бъде отворен за привържениците на Янтра.

Билетите за предстоящия мач вече са в продажба. Те могат да бъдат закупени от фен магазина на клуба в СК "Христо Ботев", който работи в делничните дни от 17 до 20 часа и в събота, от мрежата на Евентим и при партньорите им - бензиностанции ОМВ, книжарници Ориндж, Технополис и Български пощи. Касите на стадиона ще бъдат отворени час преди мача.

--

Младежки център - Габрово кани на "Фестивал на цветята"
26 април 2024
Временна организация на движението в участъка между селата Трапесковци и Боженци на 29 и 30 април
26 април 2024