Технически университет – Габрово ще бъде домакин на националния форум „Дни на кариерата“. Събитието ще се състои на 11 април 2024 г. от 10:00 до 14:00 часа в сградата на Университетската библиотека.

23-ото издание на най-голямото кариерно изложение в България ще даде възможност за пряк контакт между представителите на бизнеса и търсещите работа. Основната цел е работодателите да се срещнат със своите потенциални стажанти и служители, а студентите и младите специалисти да открият оферти за професионална реализация.

До момента 24 компании от различни сфери на икономиката са заявили участието си във форума. Според статистиката от „Национални дни на кариерата“ е започнал професионалният път на над 53 000 човека. Сред предимствата на тези срещи е, че помагат за изграждане на поведение по време на интервю и дават възможност за запознаване с реалните знания и умения, които пазарът търси.

За трети път регистрацията в събитието има опция за директно споделяне на автобиографията с работодатели – максимално лесно и с още по-голям шанс за посетителите да се откроят. Това ще става с QR код чрез специализирания софтуер ScanFactor за дигитален обмен на данни.

Пролетното издание на изложението ще се проведе също в София, Велико Търново, Пловдив, Варна и Русе между 6 и 16 април. Организатор е компанията за комплексни услуги в областта на човешките ресурси за работодатели и търсещи работа в България „ДжобТайгър“.

Благотворителен турнир по плуване на 13 април
4 април 2024
Поклон пред паметта на Иван Христов - Грога!
5 април 2024