На големия празник на Габрово, Петковден, 14 октомври – празник на Света Петка – закрилницата на града, ЖБД „Майчина грижа“ проведе традиционния си есенен благотворителен кулинарен базар.

Каузата на базара беше: Набиране на средства за Фонд „Стефана Богдан Генчева“ – Фонд за стипендии на талантливи деца в областта на науката, изкуството, културата и спорта, за участие в национални и международни конкурси и олимпиади и в неравностойно социално положение“

Събраната сума  е 1956 лв.

Изказваме голяма благодарност на всички габровци и гости на Габрово за подкрепата! Голяма благодарност и на всички хора, които даряваха допълнително суми за добрата кауза!

За да се случи тази инициатива, освен с кулинарните изделия на дамите от Дружеството участваха и много наши приятели. Благодарим от сърце на: Диана Николова, Анелия Христова, Виолета Янева, Калина Бакалова, Десислава Горанова, Добринка Бъчварова, Таня Бонева, Мария Ненова, Пекарна „Светофара“, Пекарна L’Italiano, Пекарна „Балани Вю“ – Албена Ангелова, Пекарна „Стиляна 2019“ ЕООД, Пицария „Мания“, , Кулинарна къща „Николов“ и Сладкарница „Виена“.

Специални благодарности на Търговска верига „БИЛА“, която за първи път подкрепи Дружеството. Те дариха продукти на стойност от 300 лв., като една част от тях бяха за кулинарния базар, а останалите продукти (брашно, захар, ориз, олио) ще бъдат раздадени на Коледа на социално слаби хора

Благодарим от сърце за Вашата съпричастност! Всички Вие сте доказателство, че заедно можем повече!

Събрали сме се да творим добро!

Информация от Женско благотворително дружество "Майчина Гарижа" 

Габрово и Севлиево кандидатстват с общ проект за електробуси
13 октомври 2023
Музей „Етър“ е добър пример за студентите по ландшафтна архитектура и планиране
16 октомври 2023