На 25 януари 2023 година (сряда) от 14:00 часа в Ритуална зала ще се проведе Регионален бизнес форум, който се организира от Община Габрово, съвместно с Регионален Иновационен Център „Амбициозно Габрово“, Технически Университет - Габрово, Габровска търговско–промишлена палата, Областна администрация  Габрово и Областен информационен център – Габрово.

В рамките на форума ще  бъдат представени актуални данни за регионалния икономически профил на Габрово, както и възможностите за финансиране и сътрудничество на бизнеса през настоящата 2023 г. Ще бъдат представени още възможности на платформата за бизнеса Enterprise Europe Network, Технологичния парк – Габрово, както и добри примери на фирми от региона.

Регионалният бизнес форум се организира в изпълнение на програмата на новосъздадения Екип за сътрудничество в сферата на иновациите – Gabrovo ICT.

С помощта на този екип ще се постигне по-добро сътрудничество между компаниите и научно-изследователските организации, ще се осигури експертна подкрепа на бизнеса и ще се повиши капацитета му за участие в процедури за финансиране и мрежи за партньорство. Това ще доведе до ръст на иновациите в региона посредством разработване на нови продукти и подобряване на трансфера на технологии.

Програма за събитието може да изтеглите тук

Събитието ще може да се проследи и онлайн на следния линк https://mungabrovo.webex.com/mungabrovo/j.php?MTID=m5575620c7739b6e528211d9134ee2642

Започват номинациите за „Събитие на годината в областта на културата – Габрово’22”
24 януари 2023
Прекъсване на електронните административни услуги на 28 януари
25 януари 2023