Стендъп комедиантът Георги Николов – Жорони, познат от триото „Нема К'во“, ще представи своето самостоятелно шоу „Смях по български“ в Габрово. Спектакълът е насрочен за този петък, 30 септември, от 18:00 часа в Музей „Дом на хумора и сатирата“.

За по-малко от месец Жорони е организирал три представления с три различни каузи. Сумата от продадените билети в Габрово ще бъде дарена за закупуване на нови издания за специализираната библиотека на Музея, която предстои да бъде обновена по проекта „Адресът на сатирата“.

Темите в 70-минутното шоу са разнообразни: БГ традициите; Бебета, детство, родители; Един баща и бисерите на дъщеря му; Как да оцелееш в брака с рускиня; Венеция, гондоли, любов; Студентската бригада, забранените сайтове и един щатски затвор; Един българин в Сибир, ама като заврян зет; БГ Черноморието, нудисткият плаж и случките там; Български ТВ формати, гурме, влюбването, агресивният онлайн маркетинг; Кино, олимпиада и много други.

Билети могат да бъдат закупени единствено в деня на събитието на цена от 10 лева. За предварителни резервации можете да се обадите на телефон 066 807 229. Шоуто не се препоръчва за лица под 16 години.

50 хил. лева от НДЕФ за соларни пейки и чешма
27 Септември 2022
Нови партньори и още награди във вендиг системата
28 Септември 2022