На Боженци официално беше открит лагерът „Предприемачът като откривател“, който събира заедно деца на възраст от 15 до 19 години в едно незабравимо приключение, в което с интересни интерактивни методи на обучение, те научават основните икономически принципи, потапят се в света на икономиката и разбират каква е ролята на предприемача.

Събитието се организира от Европейски информационен център „Европа директно“ съвместно с Областен информационен център – Габрово, Община Габрово и МАИР „Боженци“.

В рамките на 5 дни участниците ще развият креативно мислене, ще разрешават казуси, ще участват в игровизирани занимания, ще изпълняват самостоятелно задачи и предизвикателства, ще работят в екип, ще станат по-уверени в собствените си сили, ще се срещнат с успешни хора от бизнеса. В края на лагера те ще получат и сертификат за преминатото обучение, което се води от ментори с богат опит и мотивация от Фондация „Бауерзакс“. Гост на събитието е и икономистът Георги Стоев.

Екипът на летния лагер „Предприемачът като откривател“ благодари на спонсорите на събитието -  фирмите „Принц“ ЕООД и AMK Drives and Controls Gabrovo / AMK ЕООД Габрово.

 

Музиката на УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ
18 юли 2022
Предварителна продажба на автобусни билети до Узана поляна фест
20 юли 2022