Мини футболен турнир ще постави спортен акцент в програмата на УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ тази година. Футболният турнир се организира от Община Габрово и за първи път е част от екологичния фестивал. Официален партньор на турнира е специализираният магазин за селектирано пиво БИРОТЕРАПИЯ, които осигуряват и наградите за най-добрите.

Във футболния турнир могат да участват до 16 отбора, а специалното еко предизвикателство към всички тях е да представят своето екологично послание. Формата на посланието е свободна – текст, картина, стихотворение, артистична проява, отличителен знак, специално мото или всичко, което е в унисон със „зелените“ идеи. ЕКО посланията на отборите ще бъдат представени преди срещите.

Броят на участниците в един отбор е 5+1, а времетраенето на срещите – 2х10 мин. Такса за участие няма. Срещите ще се играят в два дни – петък (22 юли) късен следобед и в събота (23 юли) през целия ден. Окончателната програма за футболните срещи ще бъде публикувана до 3 дни след приключване на записването на отборите. Наградата за победителя е кашон бира от подбраното пиво на БИРОТЕРАПИЯ.

За да се запишете за участие, е необходимо да изпратите на e-mail: uzanafest@gabrovo.bg следната информация: име на отбора, списък на участниците и телефон за контакт.

Срокът за записване е до 17 юли, включително.

УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ ВИ ОЧАКВА!

За повече информация следете сайта на фестивала - www.uzanafest.gabrovo.bg и Facebook събитието.

УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ - ЗЕЛЕНИЯТ ФЕСТИВАЛ НА ЛЯТОТО
6 юли 2022
Забранява се къпането в хидротехнически съоръжения, реки и неохраняеми водни площи на територията на общината
6 юли 2022