Най-големият кариерен форум у нас „Национални дни на кариерата“ ще стартира виртуално на 8 април 2021 г. от 11:00 часа в онлайн платформата на Brazen Technologies („Брейзън технологии“). Тазгодишното издание ще предостави много нови възможности за търсещите и предлагащите стаж и работа.

Десетки водещи фирми от разнообразни отрасли вече са заявили желанието си да намерят своите бъдещи служители и стажанти. Включването за търсещи работа е безплатно и 100% безопасно в условията на пандемия. Необходимо е само устройство, интернет връзка и предварителна регистрация в няколко лесни стъпки на https://bit.ly/3sDpPIg.

Изцяло виртуално участниците ще могат да качат в профила си своя автобиография, да избират варианти за разговор – в чат, чрез аудио или видео връзка, да слушат лекции, да създадат график на срещите със специалистите по подбор и други полезни функционалности.

„Национални дни на кариерата“ се организира от компанията за комплексни услуги за работодатели и търсещи работа в България „ДжобТайгър“. За последните 20 години форумът е помогнал на повече от 47 хиляди младежи и студенти да започнат кариера във водещи фирми. През 2020 г. в онлайн формат събитието е срещнало представители на 110 компании от цялата страна с над 5 000 кандидати в рамките на три дни.

През месец май е предвидено да се проведат и издания на живо във Варна, Пловдив, София, Габрово, Русе, Свищов и Велико Търново. Технически университет – Габрово и Община Габрово са партньори на изложението.

Допълнителна информация за участващите фирми и програмата следете на интернет страницата www.careerdays.bg.

 

 

Работно време на библиотеката през месец април
31 март 2021
Цветът на надеждата
1 април 2021