Тема на деня /12.10.2018г./ - Деца учат деца да правят добри дела в Габрово

За  младите хора бе темата на днешното предаване. Факт е, че децата научават много за живота, наблюдавайки ни и подражавайки. За това, ако искаме от крехката фиданка да стане здраво и силно дърво, отговорността е наша. Възпитанието с добър пример е най-добрият начин да покажем на децата как се става добър човек.

Днес в предаването разказахме за инициативата „Деца учат деца да правят добри дела“, която има за цел да привлича децата към дарителството и благотворителността, чрез лично участие в добри каузи.

Да научат много чрез преживяване шанс имаха и 10-те младежи, които по линия на партньорството между Габрово и побратимения ни руски гради Митищи станаха  част от образователния обмен между двата града. Двама от учениците - Ния и Божидар гостуват в Часът на Габрово, във втората част на предаването за да разкажат за наученото и преживяното по време на обмена.

Предаването чуйте тук:

Историята на Габровския девически манастир „Св. Благовещение“ - "Часът на Габрово" /25.03.2024 г./ „Часът на Габрово“ - Откриване на Карнавалния сезон на 11.11 /07.11.2018 г./