Таня Христова пред „Часът на Габрово“, по радио Бумеранг FM: Посланието на отец Руслан към новата местна власт в Габрово, при встъпването ни в длъжност, трябва да ни бъде стандарт. Ще бъда много по-амбицирана, отговора и безкомпромисна в своята работата за Габрово. Планирали сме инициативи, които ще променят града за добро и моят призив към габровци е да бъдем отговорни към децата и към бъдещето на Габрово.

Това, че изброите приключиха не означава, че дебатът за Габрово е приключил. Напротив - той сега трябва да бъде истински и ангажиран. И няма да бъдем мълчаливи, ако някой си позволи да постави под въпрос интересите на Габрово.

Силно вярвам, че трябва много по-категорично да се осланяваме на Божията подкрепа и да оценяваме, колко важно е, че живеем в мир. Ако това премине през сърцето и душата ни, ще разберем колко много неща сме пропилели в суета. Трябва да бъдем благодарни и да вървим напред“, каза Таня Христова за „Часът на Габрово“ по радио Бумеранг FM.

Т

 

Как ще работи кметът Таня Христова с новия общински съвет?

Вярно ли е, че предстои промяна на местните данъци и такси в Габрово?

Какво предстои в най-близко бъдеще за Габрово и общината?

Цялото интервю с Таня Христова, след избирането й за кмет на Габрово за четвърти мандат, чуйте тук:

 

"Грижа в дома в община Габрово" - услугата продължава - "Часът на Габрово /28.03.2024 г./ "За габровския футбол с изпълнителния директор на ОФК Янтра Габрово Михаил Митов" - "Часът на Габрово" /22.11.2023 г./